Menu
Standaard Banner

Veelgestelde vragen groepenkast vervangen

Bind je hieronder geen antwoord op je vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Garantie:

Wij verlenen een jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte materialen.

Levertijd:

De uitvoering van een opdracht kan gemiddeld binnen twee weken worden uitgevoerd.

Werkgebied:

Veen Elektrotechniek is actief in noord- en oost Nederland.

Zegelrecht:

Veen Elektrotechniek heeft zegelrecht. Wij mogen hierdoor het zegel van de netbeheerder verbreken om de installatie spanningsloos te kunnen maken. Bij oplevering van de werkzaamheden wordt de installatie weer opnieuw verzegeld.

Merk groepenkast:

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze groepenkasten. Gelet op onze ervaring in het vervangen van groepenkasten, bieden wij onze klanten bij voorkeur het A-merk EATON/HOLEC

Storing:

Een installatieautomaat schakelt uit bij een kortsluiting of een overbelasting. Een aardlekschakelaar schakelt uit bij het ontstaan van een lekstroom. Beide situaties hebben betrekking op een storing in de achterliggende elektrische (woonhuis) installatie. De groepenkast heeft gezorgd voor een veilige uitschakeling van de elektrische installatie. Voor het verhelpen van deze storingen adviseren wij u altijd een installateur te raadplegen!

Werkzaamheden:

Het vervangen van een groepenkast door onze monteur duurt gemiddeld een dagdeel (ochtend/middag).

Erkend Installateur:

Veen Elektrotechniek is  aangesloten bij de brancheorganisatie InstallQ.

Het is voor opdrachtgevers lastig om een vakbekwame installateur van andere aanbieders te onderscheiden. Met een erkenning kan Veen Elektrotechniek laten zien dat de juiste kennis en kunde aanwezig is om het installatiewerk goed en adequaat uit te voeren. Met de erkenning van "Erkend Installateur" maakt Veen Elektrotechniek het verschil met zijn concurrenten.

Een groepenkast is maatwerk. De Erkend Installateur regelt dit perfect voor je, passend bij jouw behoeften!

KemaKeur:

Veen Elektrotechniek plaatst alleen groepenkasten die door de fabrikant als compleet product zijn voorzien van het KemaKeur kwaliteits-keurmerk.

Veen Elektrotechniek is een erkent vakbekwaam installatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Tevens beschikken wij over zegel- recht bij netbeheerder Enexis.