Menu
Standaard Banner

Elektriciteit laten aanleggen

Ga je verbouwen? Of zelfs nieuw bouwen? Dan wil je natuurlijk de elektra goed en tegen prima tarief laten aanleggen. Of zoek je als aannemer een betrouwbare elektricien? Wij zijn een erkend elektro installatiebedrijf in de regio Emmen en gaan graag voor je aan de slag!

Licht- en krachtinstallaties voor particulier en bedrijf

Zoek je als particulier een elektricien of gaat het om een zakelijk project? In beide gevallen kun je contact met ons opnemen als je een professioneel en ervaren elektrotechnicus zoekt. We kunnen zowel normale elektranetwerken, als krachtstroom aanleggen.

Lichte installatie

Normale 230 volt elektra, zoals dat voor de meeste gangbare apparatuur gebruikt wordt, noemen we ook wel lichte installaties. Elke woning of bedrijfspand heeft in elk geval een lichte elektriciteit installatie nodig voor stopcontacten, verlichting en normale machines en apparatuur.

Krachtstroom aanleggen

Zware machines, zoals die in bedrijven worden gebruikt, hebben vaak krachtstroom nodig. In plaats van 230 volt gaat het dan om 400 volt installaties. We zien inmiddels ook steeds meer normale woonhuizen gebruik maken van krachtstroom. Bijvoorbeeld voor een laadpaal voor een elektrische auto, kookplaten of moderne verwarmingsinstallaties, zoals een warmtepomp.


Meteen contact opnemen

Nieuwe en bestaande elektra installaties

Gelukkig gaat een eenmaal goed aangelegde stroominstallatie normaal gesproken tientallen jaren zonder problemen mee. Het vervangen van draden is dan ook niet snel nodig en stopcontacten, schakelaars en lampen worden meestal alleen vervangen vanwege het inmiddels oubollige model. Ze functioneren meestal nog prima! Wel worden er steeds meer en andere apparaten aangesloten op het stroomnet en zijn uitbreidingen van de elektra in een woning en bedrijfspand daardoor regelmatig nodig.

Wij kunnen dit veilig en professioneel voor je verzorgen. Van advies tot installatie, voor zowel het uitbreiden of aanpassen van de bestaande elektra installatie tot het aanleggen van een geheel nieuw systeem, compleet met groepenkast en aardpen.


Meteen contact opnemen

Veen Elektrotechniek is een erkent vakbekwaam installatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Tevens beschikken wij over zegel- recht bij netbeheerder Enexis.