Menu
Standaard Banner

De Erkend Elektrotechnisch Installateur!

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand en zelf sleutelen aan de (groepenkast) installatie kan nadelige gevolgen hebben. Kies je voor een Erkend Installateur, dan maak je altijd een veilige keuze. De Erkend Installateur is niet zómaar erkend. Hij moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een erkenning is hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden. Met een erkenning laten wij zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om het werk goed uit te kunnen voeren. Met onze InstallQ certificering kunnen wij aantonen dat de werkzaamheden volgens vaste voorschriften en procedures worden uitgevoerd.

De zekerheid van goed werk

Veen Elektrotechniek is als Erkend Installateur aangesloten bij InstallQ.

Voordelen Erkend Installateur:

  • Aangesloten bij de branche organisatie InstallQ.
  • Moet voortdurend voldoen aan strenge kwaliteitseisen.
  • Opgeleverde installaties zijn veilig en betrouwbaar.
  • Verzekerd van goede Garantie- en Servicevoorwaarden.
  • Zegelrechtcontract met de kabelbeheerder (Enexis).

Zegelrecht

Voor het vervangen van de groepenkast moet meestal het zegel worden verbroken. Een onbevoegd installateur mag dan ook niet zomaar het zegel van het energiebedrijf verbreken. Dit is niet alleen strafbaar, maar kan achteraf ook gevolgen hebben bij een verzekeringsschade. Vraag daarom altijd aan uw installateur naar zijn zegelrecht.

Veen Elektrotechniek heeft zegelrecht verkregen van netbeheerder Enexis.

Laat je deskundig adviseren. Met een veilige installatie is het prettiger wonen!

Veen Elektrotechniek is een erkent vakbekwaam installatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Tevens beschikken wij over zegel- recht bij netbeheerder Enexis.