Menu
Doormeten

Oplossen stroomstoringen

Heb je een kortsluiting? Of valt een stroomgroep regelmatig uit? Storingen in de elektriciteit zijn niet alleen onhandig. Tegenwoordig kunnen we, zowel in een bedrijf als thuis, bijna niets meer zonder stroom. Wanneer er een storing is, wil je dan ook zo snel mogelijk geholpen worden.

Monteur voor spoedgevallen

Onze elektriciens geven altijd voorrang aan het oplossen van stroomstoringen. In de regio waarin wij vooral actief zijn, gemeente Emmen, Drenthe, schieten wij regelmatig te hulp bij bedrijven of particulieren waar de elektriciteit niet werkt zoals het hoort. In de meeste gevallen zijn we snel ter plaatse en lossen we de storing zo snel mogelijk op, zodat je weer snel je bezigheden normaal kunt hervatten.

Onderzoeken en snel oplossen

Vaak is het niet meteen duidelijk waar een storing vandaan komt. Onze monteurs zijn ervaren in storing zoeken en voorzien van de juiste hulpmiddelen om snel te vinden waar een kortsluiting of andere storing door wordt veroorzaakt.

Vervolgens kan een apparaat of defect vaak snel worden afgekoppeld, zodat de rest van het stroomnetwerk weer gewoon gebruikt kan worden.


Meteen contact opnemen

Duurzame oplossing

In sommige gevallen ontstaan storingen doordat de elektrische installatie niet goed in orde is. Er zijn bijvoorbeeld extra apparaten aangesloten waar de groepenkast niet op berekend is. In zo’n geval kan de elektricien aanbevelingen doen voor duurzame aanpassingen aan de installatie en deze in overleg doorvoeren. Nadien komen storingen minder vaak voor en is de totale installatie weer stabiel en veilig.

Storing? Bel ons!

Bij een storing kun je ons het beste bellen. Na telefonisch overleg is onze monteur zo snel mogelijk ter plaatse om de storing te verhelpen.


Bel storingslijn

Veen Elektrotechniek is een erkent vakbekwaam installatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Tevens beschikken wij over zegel- recht bij netbeheerder Enexis.